При снощния инцидент на булевард Липник са ранени 19-годишно момиче и

...
При снощния инцидент на булевард Липник са ранени 19-годишно момиче и
Коментари Харесай

Какво е състояние на пострадалите при тежката катастрофа в Русе

При снощния случай на булевард " Липник " са ранени 19-годишно момиче и 21-годишен юноша

На 25 октомври към 21:25 часа в град Русе на бул. " Липник ", до бл. " Ангел Гецов " (в посока бранш " Пътна полиция " ), лек автомобил " Фолксваген Поло " с русенска регистрация, ръководен от 27-годишна жена, по време на придвижването си се е отклонил попътно вляво, блъснал се е в бордюр, напуснал е пътното платно вляво, събаряйки металната разграничителна ограда на булеварда и се е преобърнал по таван на платното.

В резултат на случая са породени материални вреди по транспортното средство и инфраструктурата и са потърпевши двама, пътували в колата. Тежко ранена е 19-годишна пътничка, която е била на предната дясна седалка. Тя е настанена е в УМБАЛ " Канев " с фрактура на череп, фрактура на гръден прешлен и травма на бял дроб, оповестиха от полицията в Русе.

Возещ се на задната седалка пасажер на 21 години е леко ранен. След обзор в болничното заведение е диагностициран с разкъсвания на пръст на ръка и натъртвания в региона на гърба. Младежът е отказал хоспитализация в здравното заведение.

Причините за ПТП се обясняват. На местопроизшествието е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР